Koska kannattaa ilmoittautua?

Ilmoittautuminen kannattaa hoitaa mahdollisimman nopeasti. Ilmoittautuminen sulkeutuu automaattisesti, kun sarjojen maksimi joukkuemäärä on täynnä.

Kelpaako liikuntaedut osallistumismaksun suorittamiseen?

Kyllä, tarkemmat ohjeet liikuntaedulla maksamisesta löydät ilmoittautumisjärjestelmästä.

Onnistuuko osallistumisen peruminen?

Joukkueen ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Maksettua osallistumismaksua ei palauteta.

Onnistuuko osallistumisen siirtäminen seuraavalle vuodelle?

Maksettua osallistumismaksua ei voi siirtää seuraavalle vuodelle. Osallistumisen voi kuitenkin siirtää toiselle joukkueelle. Peruva joukkue vastaa itse korvaavan joukkueen hankinnasta ja joukkueet sopivat keskenään maksuista. Siirrosta tulee ilmoittaa sähköpostilla info@kadventure.fi 5.7.2024 klo 12.00 mennessä tai tämän jälkeen tapahtumapäivänä tulospalveluun.

Mitä pakollisia varusteita on tänä vuonna?

Pakolliset varusteet on kerrottu tapahtumainfossa ja niitä saatetaan täydentää ja tarkentaa kapteenien kirjeissä. Lue ne huolella läpi.

Mitä pelastusliivejä saa käyttää Karhu Adventuressa? 

Kaikkia kelluttavia liivejä. Paukkuliivit ovat kiellettyjä, koska seikkailussa voi tulla vesistötehtäviä vastaan.

Mikä on pyöräsuositus Karhu Adventureen? 

4h -sarja pyritään suunnitteleman siten, että melkein millä tahansa liikennekelpoisella polkupyörällä pärjää. 6h+ -sarjaan suositellaan maastopyörää, mutta sekin on läpäistävissä vaikka mummopyörällä. Kummassakin sarjassa kannattaa varautua siihen, että pyörää saattaa joutua taluttamaan tai kantamaan pyörää, koska se kuuluu multisporttiin. Karhu Adventureen ei voi osallistua sähköpyörällä.

Tarvitsenko energiaa suorituksen ajaksi?

Tämä riippuu omasta tarpeestasi. Suosittelemme ottamaan mukaan riittävästi vettä ja energiaa, jotta tapahtuman pystyy viemään läpi hyvävoimaisena.