Jani Peltonen

Jani

Jani houkuteltiin mukaan multisporttaamaan jotakuinkin 9 vuotta sitten ja sen jälkeen kokemusta on kertynyt reilusta 15 seikkailu-urheilutapahtumasta, mm. useista Porin Raastoista, X-Kaadoista, Kairacrosseista, Himos Jämsä Adventureista sekä yhdestä Ukuitista ja Multisport Murtomäestä. Tänä keväänä on tarkoituksena kokea ainakin Talviseikkailukilpailu Wiima🛷 ja Himos-Jämsä Adventure🏃‍♂️. Vaimon kanssa seikkaillaan joukkueella Marsh Marsh ja Pertun (alla) kanssa kalevalaisella Iku-Turso -labelilla. Hymyillään kun tavataan lähtötartanin alla! 

P.s. Kisakuvaaja otti tämän suuresti rakastamani portraitin tasan kaksi sekuntia aivan eeppisen mies miestä vastaan -loppukiritaistelun jälkeen Yyterin hehkuvalla hiekalla. 

”…Mieskin raisu keuhkoin jo täysin suolaisuutta meren hengittää…” 

(Jose-Maria de Heredia / Hilkka Norkamo)

Jussi Kivioja

Jussi Kivioja

Jussin multiport -cv ulottuu vuoteen 2013, jolloin hänet houkuteltiin mukaan kisailemaan ensimmäiseen Porin Raastoon. Sittemmin Jussi on nuohonnut läpi luottoparinsa kanssa kaikki myöhemmätkin Raastot ja joitakin muitakin multisport -tapahtumia.

Multisport -tapahtumat ovat Jussille merkinneet kesäkauden juhlahetkiä, joissa pääsee kaverin kanssa pitämään hauskaa lycrat jalassa. Hyvässä tapahtumassa järjestelyt toimivat mutkattomasti ja reitti sekä tehtävät ovat riittävän haastavia ja yllätyksellisiä. Kilpailijoiden lisäksi myös järjestäjällä on iso rooli tapahtuman positiivisen ilmapiirin luomisessa.

Nykyään Jussin löytää varmimmin suunnistustapahtumista. 

Mikko Tenho

Mikko Tenho

Mikko on kiertänyt Suomen multisport-kisoja lähes kymmenen vuoden ajan. Joskus on tullut menestystäkin. Ajoittain Mikko tavataan myös ultrajuoksujen, rogaining-tapahtumien ja pidempien suunnistuskisojen viivalta. Mikon mielestä parasta multisportissa on monipuolisuus ja vaihtelevuus sekä rento kisailu.

Tiina Tenho

Tiina Tenho

Tiinalla on multisport-kisakokemusta vuodesta 2017. Yhteensä kisoja on tullut kerättyä n. parikymmentä eri parien kanssa (Raasto, Saimaa Challenge, Avanti Adventure, Multisport Murtomäki, X-kaato, Himos Adventure, Turku City Adventure, YKV). Tiinan mielestä parasta kisoissa on itsensä haastaminen, parin kanssa toimiva tiimi sekä kisojen monipuolisuus ja hauskuus. Onnistumisia on tullut kuntosarjoissa ja vahvuutena sinnikkyys. 

Perttu Heinilä

Perttu Heinilä

Pertulla on seikkailijakokemusta vuodesta 2015 lähtien paristakymmenestä kisasta Raastossa, X-Kaadossa, Spring Adventuressa, Himos-Jämsä Adventuressa, Turku City Adventuressa, Multisport Murtomäessä ja parissa itse järjestetyssä tempauksessa kymmenisen eri parin kanssa. Menestystä on tullut erityisesti kevyemmissä sarjoissa, ja bravuureihin kuuluvat sisäsuunnistus ja älyquestit.

Sivun kuvat: porinraasto